domingo, 26 de abril de 2009

CARBONILLA


Avui us presentem un dels millors amics de la Lia. La resta de la colla insisteix en posar-li el sobrenom de "the Boss", però la seva humiltat no li permet acceptar-ho i prefereix que l'anomenin carinyosament "Gugu", o com a màxim " the Clown" (és a dir "el Cuervo").

El més particular d'aquest amic de la Lia és que té un do. Ha estat dotat amb una sort sobrenatural. Aquesta li permet afrontar reptes increïbles i guanyar apostes impossibles.

Actualment però en Gugu està passant per un moment difícil. No és que se li hagi acabat la xurra, si no que esà dedicant tots els seus esforços a una causa quasi impossible: mantenir les possibilitats del seu club de l'ànima (el "Real Madrid") per aconseguir aquesta lliga. El tio te llet però tanta tanta... Doncs com que l'ha de gastar tota en aquesta noble causa, no li en queda ni una gota per res més. Sabeu quina és la conseqüència? Doncs que en aquest últim més s'ha carregat dos quadres de carbono, una direcció i una tija de carbono, ahir mateix!. I encara s'extranya que algú s'ho pensi dues vegades abans de deixar-li la tija...!.

Així doncs a partir d'aquesta setmana queda oficialitzat l'enèssim nom del nostre company: EL CARBONILLA!.


Com a ilustració un dels moments en que el servei de grua ha hagut de recollir-lo a mitja ruta.

1 comentario:

Agustinet dijo...

Menos mal que hay humildad en este mundo... Snif...
Tu q te pensabas¿? Q podias ganarme al billar sin consecuencias¿? Que podias tirar piedras mas lejos q yo¿?
Todo esto provocó mi "Yuyu al Gugu"... ;-)