domingo, 20 de diciembre de 2009

MARXA DE PARELLES DE LLAGOSTERA


Hola a tots el fidels seguidors d'aquest blog: Ahir "El equipo A y sus amigos" ens vem desplaçar a Llagostera per deixar-hi mostres de la nostra qualitat ciclista (caigudes, rampetes, repetxonets...) i humana (un matí d'amistat i bon rotllo).
La marxa era per parellas, com ja s'ha explicat. En les proves per decidir la parella del Boss no s'hi va presentar ningú més que jo, així doncs vaig tenir l'honor (i la desgràcia, em va fer pensar quan em portava amb la llèngua fora) de fer la marxa amb "l'equip del Boss". La resta de parelles eren el Bala i l'Esqueletor (Javi) que no podem dir que fessin una carrera molt conjuntada però s'ho van passar molt bé tot i les averies i les rampetes del final: una posició és una posició! (Força Bala!!); i la parella més ben conjuntada de totes era la que formava en Ralph amb en Ralph. Com sempre el nostre veterà companya va anar per lliure fotent-se'n de tothom, sortin en última posició i arriban poc darrera nostre i amb aquell posat de dir: "perquè feu aquesta cara de patiment? si aquest circuit era per nens petits!!... i a més no fa ni fred!". És un crack!.

També volem destacar la presència de l'equip d'en Narcis Nugué i en Tati Sarquella que són lectors d'aquest "blog tan simpàtic" i amb qui vem fer-nos aquestes fotos de grup mentres esmorzavem i en reiem els uns dels altres.
Va ser un recorregut molt ben triat, amb una mica de tot i no massa de res: varem planejar força estona dins els boscos que ens protegien una mica del ferd, hi ha via pujades trenca-cames que ni els més durs de la colla les feien sobre la bici, corriols de baixada i líneas elèctriques que només el Bala podia aguantar (jo com sempre ho vaig intentar i quasi haig de tornar a veure la infermera que fa dos dies em va treure els punts...). En fi un circuits per contentar a tothom i on tots vem tenir el nostre moment.
Com és llògic els que vam poder vem fer el dinar de germanor amb les SENYORES a Can Barris, per menjar cargols. El dinar també va ser d'allò més divertit escoltant les putadetes (per dir-ho d'alguna manera) que la colla d'en Ralph dedica a en "Pache": quin sant Déu meu!. Vem menjar molt bé i vem riure molt.
La llista d'absències és molt llarga i amb excuses d'allò més originals: Josep Berengüí, l'Angelito, l'Agustinet, en Fèlix, en Jaume (que sabem que si volgués ja podria començar a fer aquestes sortidetes...). Esperem que això no es repeteixi i que en la propera hi siguem tots: "quants més siguem més riurem!!".
Apa, bona setmana a tots i sobretot BON NADAL!!

Ned Flanders.

F Aquí avans d'entrar a veura la pelicula 3D AVATAR, ES UNA PELICULA IMPRESIONANT.

4 comentarios:

danlee dijo...

Rampetas, la cronica genial.

Ned dijo...

jo ja no soc en rampetes: n'hi ha un altre...

danlee dijo...

Que tú no ya no ets en RAMPETAS !!!!!
Si et volies fer fregas a les cames amb les vasas geladas dels corriols.

Narcís Nogué dijo...

Bona crònica i bones fotos, ja te les he robat, el Tati també ha fet crònica en el seu blog.
Fins a la propera
Salut