sábado, 9 de mayo de 2009

SORTIDA DELS ESMORZARS

Avui com cada dissabte he sortit de casa molt aviat per anar en bici. Com que anava bé de temps he començat a entrenar la pujada de darrera la gasolinera, feta des de parat, per preparà la competició que sabia que vindria. Després he fet una cafè amb llet per acabar de fer l'hora.Quan ens hem trobat tots quatre (l'Agusti, l'Angel, en Jordi Alonso i Jo, en Dani) el primer que han volgut fer ha estat fer un cafè: un altre per mi.
Hem fet totes les trialeres del Montgrí, a un molt bon ritme i amb competències contínues: com si no?.
Després de dues hores hem arribat a l'Escala on s'havia d'esmorzar, per suposat. Sort que hem tornat a un ritme infernal de veritat i s'ha cremat tot.
El màquina, que avui estava especialment fort, ha fotut un pal a la pujada de les dunes per la trialera que ens ha fet suar sang per aconseguir arribar tots junt a dalt de tot de la font. En Jordi no ha seguit perquè ha fet una sortida prudent i conservadora pel seu genoll. (Tot i que a les baixades una mica més i fa cridar al Sherpa... el tòpics de sempre).
L'Agusti ha guanyat la competició de la pujada per les pedres (tot i que no ha superat el rècord mundial dun servidor), però poem dir que avui ha estat la sortida del Màquina!! Insultante!!!


T'agrada aquesta foto Carbonilla? O és que no et creies que haviem sortit sense tu?






4 comentarios:

Agustinet dijo...

Angelito no quiere volver a oir que el menda se lo merienda... jejejeje

Un Saludo!

Carbonilla dijo...

La foto no te prou pixelació i és de baixa calitat.
Us faltava una bona càmera com la meva.
Oh no!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

q pasa con la camara eh..... q tava susiaaa d la suoo jajaja

The joker dijo...

Anonimo cobarde !!!!